Aad Koster nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Beweging 3.0

30-05-2017

Aad Koster is 22 mei 2017 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Beweging 3.0

De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van Beweging 3.0 zijn zeer verheugd over de komst van Koster. Zij zien ernaar uit om samen met hem de nieuwe koers die in medio 2016 is ingezet vol energie voort te kunnen zetten. De medezeggenschapsraden van cliëntvertegenwoordigers en medewerkers van Beweging 3.0 staan achter de benoeming van Koster.

Veilige zorg en goed werkgeverschap

Koster zet zich graag in voor deze nieuwe koers: "Beweging 3.0 is in regio Eemland een belangrijke organisatie van groot maatschappelijk belang. Zowel kwetsbare ouderen, als jonge mensen met dementie, mensen met het syndroom van Korsakov en mensen met niet aangeboren hersenletsel kunnen rekenen op de specialistische zorg en ondersteuning van Beweging 3.0. Het is mijn ambitie om vanuit mijn rol met alle betrokkenen Beweging 3.0 op een hoger plan te tillen, met als doel het bieden van duurzame en veilige zorg en om een goed werkgever te zijn."

Achtergrond

Koster is op dit moment onder meer voorzitter bij branchevereniging Oval, lid van Raad van Toezicht van Zorgbalans en voorzitter bij Vereniging NL Zorgobligatie. Daarvoor werkte hij in diverse leidinggevende en bestuurlijke posities bij zorgorganisaties. Ook was Koster directeur van ActiZ in de periode 2006 tot 2015, de branchevereniging van bijna 400 organisaties die actief zijn op het gebied van zorg en ondersteuning aan ouderen, (chronisch) zieken en jeugd.

Terug naar overzicht