Een droom van een avond

Een droom van een avond

Vrijdag 13 maart 2020 - Stel, je hebt een heel groot bedrijf dat in de toekomst naar verwachting nog groter gaat groeien. Je wilt je huidige en toekomstige klanten een welkom gevoelen geven en feestelijk kunnen onthalen. Het bedrijf gaat daarvoor naar een nog groter, hypermodern gebouwencomplex verhuizen, een zogenaamd Experience Center. Het bedrijf is gevestigd in een prettige gemeente, eigenlijk een uit de kluiten gewassen dorp met betrokken en actieve inwoners. Deze inwoners zijn bij het bedrijf ook in het vizier, zij mogen op zijn tijd meeprofiteren van allerlei extra’s die het bedrijf in de planning heeft.
Wat heb je dan nodig? Een goeddraaiend Hospitality team! Een team dat zo nu en dan een extra training nodig heeft om de kneepjes van het vak nog beter onder de knie te krijgen.

Zo redeneerde Afas - want mocht je het nog niet geraden hebben, daar draait het hier om - en zij benaderden ’t Hamersveld met de uitnodiging om met 40 mensen te komen dineren (gratis) in het Afas kantoor. Het team Hospitality kon op deze manier oefenen in gastvrij ontvangen en het serveren van een driegangen diner volgens de regels van het vak.

Op maandag 24 februari was het zover. Een grote touringbus reed de binnentuin van ’t Hamersveld in en 40 opgetogen bewoners en vrijwilligers van ’t Hamersveld stapten in. Een van de vrijwilligers verzuchtte: 'Een droom van een avond!' Perfecte ontvangst en bediening aan tafel, een mooie toespraak en alle gasten mochten tips geven aan het team Hospitality.
Het eten was verfijnd, smakelijk en gevarieerd. En op het laatst ging iedereen nog op de foto.

We hebben een heerlijke avond gehad, het Hospitality team van Afas is wat ons betreft uitstekend in staat om op professionele wijze als gastdames en – heren op te treden en gelukkig wel met nét dat stukje persoonlijke aandacht en benadering.