Tentmaand in ’t Hamersveld

Donderdag 18 juli 2019 - Wat hebben we een volle, leuke, enerverende en hier en daar zelfs stormachtige tentmaand achter de rug in ’t Hamersveld! Alles wat je tijdens een kampeervakantie kan overkomen, hebben wij tijdens de tentmaand meegemaakt: stortbuien, hittegolfje, mierennesten en slappe scheerlijnen, het hoorde er allemaal bij.

Een aantal ‘vaste’ activiteiten, zoals bloemschikken, spelmiddag en kleuters op bezoek vond in de tent plaats, daarnaast was er een groot aantal extra activiteiten, vaak in de weekenden: van filmvertoning tot schildermiddag, van de imker tot vers bereide paella met huisgemaakte sangria, het kon niet op. En als afsluiting op veler verzoek een heerlijke Chinese maaltijd voor alle bewoners, zowel in de tent als het restaurant.

Een paar leuke reacties van bewoners:

“Het voelt alsof ik weer even helemaal op vakantie ben geweest!”

“Ik vind het gewoon fantastisch.”

“Wat is het lang geleden dat ik met mijn blote voeten in het gras gezeten heb.”

Een van onze bewoonsters vatte de maand prachtig samen. Op de vraag wat ze het leukst vond aan de tentmaand antwoordde ze: “De mensen, het is echt een gemeenschap en dat zie je niet overal!”

Heel veel dank aan de vele (!) vrijwilligers en medewerkers die deze maand ook dit jaar weer tot een groot succes hebben gemaakt!