Jos van Rooijen nieuw lid Raad van Commissarissen Beweging 3.0

27-07-2017

Jos van Rooijen is op 3 juli toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Beweging 3.0. Met de aanstelling van Van Rooijen is de Raad van Commissarissen van de zorgorganisatie weer op volledige sterkte.

 

De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van Beweging 3.0 zijn zeer verheugd over de komst van Van Rooijen. Zij zien ernaar uit om samen met hem de koers die medio 2016 werd ingezet, verder te realiseren. De medezeggenschapsraden van cliëntvertegenwoordigers en medewerkers van Beweging 3.0 staan achter de benoeming van Van Rooijen.

 

Goede zorg, financieel gezond

Van Rooijen, tevens vicevoorzitter van de Raad van Commissarissen, is verantwoordelijk voor de portefeuille Financiën. “Ik verheug mij op de samenwerking met de leden van de Raad van Commissarissen en met de Raad van Bestuur. Met de inzet van alle betrokkenen bij Beweging 3.0 zullen we de ingezette lijn van kwaliteitsverbetering doortrekken. Mijn speerpunt hierin is het leggen van een gezonde en duurzame financiële basis. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we dit voor elkaar krijgen”, aldus Van Rooijen.

 

Achtergrond

Jos van Rooijen (1953) deed ruime ervaring op in diverse directie- en bestuurlijke functies. Op dit moment is hij onder meer lid van de Raad van Toezicht van de Haagse Hogeschool en van de Raad van Commissarissen van Stichting Humanitas Huisvesting (Rotterdam). Daarnaast is hij sinds 2015 lid van de Raad van Toezicht van Ziekenhuis Twente.

Terug naar overzicht