Beweging 3.0 behaalt kwaliteitscertificaat ISO-9001

09-01-2018

Marja van Houten directielid en seniorteamleider bij CIIO, een landelijk erkende certificeerder voor professionele dienstverleners, reikte op 8 januari 2018 het ISO 9001:2015 kwaliteitscertificaat uit aan Beweging 3.0.

Groot compliment voor alle medewerkers van Beweging 3.0
“Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan verbetering van de kwaliteit van zorg voor onze bewoners en cliënten en aan de bedrijfsvoering van Beweging 3.0. We weten zelf ook dat het beter gaat met Beweging 3.0, maar dat dit nu is bevestigd door een onafhankelijke externe partij, is een groot compliment aan het adres van alle medewerkers van Beweging 3.0”, aldus Ageeth Ouwehand, voorzitter van de Raad van Bestuur.

Toetsen van kwaliteit
In april en oktober van 2017 zijn diverse audits op het gebied van de kwaliteit van zorg- en dienstverlening door het CIIO gedaan binnen de hele organisatie. De auditoren spraken met diverse teams van de wijkverpleging en bezochten zes locaties namelijk verpleeghuis De Lichtenberg, het St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis, de Liendert, verpleeghuis De Pol (inclusief geriatrische revalidatie), Nijenstede en Sint Jozef Nijkerk. Ook onderzochten zij diverse ondersteunende diensten, zoals HRMD, de Academie, Zorgverkoop, ICT en de cliëntadviseurs.

Achtergrond
In 2016 is Beweging 3.0 een nieuwe koers ingeslagen om de organisatie, de kwaliteit van zorg en de financiële basis van de organisatie op orde te krijgen. Om dit te bereiken is een herstelplan opgesteld. In 2016 zijn diverse verbeteringen doorgevoerd waarmee een fundament is gelegd voor verder herstel van de organisatie. In 2017 is Beweging 3.0 verder gegaan op deze ingeslagen weg.

Terug naar overzicht