Project Waardigheid & Trots

Vrijdag 11 januari 2019 - Het afgelopen jaar hebben we weer een mooi bedrag vanuit het project Waardigheid & Trots mogen ontvangen en daarvan ook mooie dingen gedaan. Zo is er nieuw tuinmeubilair gekomen, uitstapjes gedaan, Uit in eigen Huis, beautybehandelingen van Victoria, muzikale optredens, maandelijks vis, maandelijkse afhaalmaaltijd en ga maar door.

Voor aankomend jaar krijgen we weer een mooi bedrag en daar hebben we een plan voor gemaakt. We zetten in op langdurigheid en samen met de activiteitencoaches en jullie uiteraard, gaan we ervoor zorgen dat we onze bewoners meer aandacht geven op gebied van welzijn.

Sommige dingen gaan dus stoppen dit jaar helaas, per 1 januari zal er:

  • geen vis meer maandelijks worden gebracht;
  • de maandelijkse afhaalmaaltijd zal ook worden stopgezet;
  • en ook de gelden voor uitjes per woongroep wordt gestopt.

Maar, we gaan wel weer heel veel leuke dingen doen in 2019:

  • We gaan onder andere aanschaffen een Theravital met daarbij het Fietslabyrinth, een Belevenistafel, Spellenpakket (in xxl-versie) voor iedere woongroep;
  • En we gaan natuurlijk verder met Uit in eigen Huis en de beautybehandelingen, maar ook de aanleg van de belevenistuinen in Klein Amersfoort.

Heb u wensen die u wilt gaan doen met bewoners, op gebied van uitjes, eten etc, neem dan contact op met Sophie van Cappellen. Zij zal met u bespreken wat de mogelijkheden zijn. U kunt haar bereiken via sophie.vancappellen@beweging3.nl