Psychologen

Psychologen

Ondervindt u psychische problemen? Of wenst u een onderzoek naar het functioneren van uw geheugen en andere hersenfuncties? De psychologen van Beweging 3.0 hebben ervaring met ouderen en ziektebeelden die op hogere leeftijd voorkomen, zoals ouderdoms- en chronische ziekten, neurologische problemen of (ernstige) psychische problematiek. Denk aan:
  • neurocognitieve stoornissen (dementie/beroerte)
  • angst- en stemmingsstoornissen
  • persoonlijkheidsstoornissen
  • moeilijk hanteerbaar gedrag
Bij Beweging 3.0 werken ook een aantal psychologen die zijn gespecialiseerd in jonge mensen met dementie. Bekijk hier een overzicht van onze psychologen met hun bijbehorende expertise, BIG-registratienummer en AGB-code.

Passende begeleiding

De psycholoog start met een intake. Aan de hand van de diagnose en de problematiek zal er een voorstel volgen voor passende begeleiding. Deze begeleiding bestaat uit individueel contact tussen u en de psycholoog waarbij het psychisch functioneren wordt onderzocht. Dit kan bij u thuis of op een zorglocatie van Beweging 3.0. De psycholoog ondersteunt ook de zorgteams. Samen proberen we een prettige manier te vinden om u zo goed en persoonlijk mogelijk te begeleiden. Soms wordt uw familie, met uw instemming, hierbij betrokken.

Vergoeding en afspraak maken

Als u op een van onze locaties zorg mét behandeling ontvangt dan is psychologie inbegrepen. Wenst u een afspraak met één van onze psychologen? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum. Als u thuis of in een van onze woonzorgcentra woont en zorg zonder behandeling ontvangt, dan heeft u een verwijzing van uw huisarts of de Specialist ouderengeneeskunde nodig. Deze kan u ook informeren over de eventuele mogelijkheden voor vergoeding.
Maak een afspraak