Behandeling en begeleiding

Als u ouder wordt, heeft u mogelijk een (complexe) zorgvraag doordat u last heeft van verschillende lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Deze zijn vaak het gevolg van een combinatie van chronische aandoeningen en ouderdomsverschijnselen. Misschien vraagt u zich bij al deze zorgvragen af: ‘hoe nu verder?’ Het behandelteam van Beweging 3.0 biedt u deskundige zorg als u door een combinatie van ouderdom en ziekte extra behandeling en begeleiding nodig heeft.

Behandeling en begeleiding vindt plaats in verschillende situaties:

Soms is herstel mogelijk, zo niet dan zorgen we dat u zo min mogelijk last heeft van uw ziekte en de complicaties. Daarbij helpen we u om zoveel mogelijk zelf te blijven doen waarbij risico’s voorkomen worden. Kwaliteit van leven is ons uitgangspunt.

U en uw wensen centraal

De mogelijke behandeling en/of begeleiding start met het in kaart brengen wat er nodig is, passend bij uw behoefte en indicatie. Soms is hiervoor een verwijzing van de huisarts of specialist ouderengeneeskunde nodig. Dit bespreken we met u.

De betrokken behandelaren denken met u mee en kijken vooruit naar mogelijke oplossingen. Wat is belangrijk voor u gezien de huidige gezondheid en waar gaan we op focussen? Als u dat wilt worden familie, mantelzorgers of vrienden daar actief bij betrokken.

De benodigde behandeling en begeleiding bieden we naast de zorg van verpleegkundigen en zorgmedewerkers waar we intensief mee samenwerken. Al onze behandelaren zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister van de betreffende beroepsgroep.