Beweging 3.0 behaalt bronzen certificaat Milieuthermometer Zorg

Met trots delen we het geweldige nieuws dat Beweging 3.0 het bronzen certificaat heeft behaald op de Milieuthermometer Zorg.Beloning en extra stimulans
We zien het bronzen certificaat als een mooie erkenning voor de duurzame stappen die we al hebben gezet. Tegelijkertijd is het een aanmoediging om ons onverminderd in te blijven spannen voor een zo duurzaam mogelijke organisatie.

Op naar niveau Zilver!
De bronzen certificering is een mooi begin. Onze ambitie op het gebied van duurzaamheid is hoog. Als organisatie blijven wij ons dan ook inzetten voor duurzaamheid. Onze bestuurder Gerben Douma zegt hierover het volgende:
"We zijn ons als organisatie bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen voor onze planeet, met het oog op een mooie toekomst voor de huidige en volgende generaties. Onze toewijding aan duurzaamheid is van betekenis omdat we hiermee niet alleen onze ecologische voetafdruk verminderen, maar ook bijdragen aan een gezondere leefomgeving."
We richten onze aandacht op thema’s zoals energieverspilling, voedselverspilling en materiaalverspilling. Zo gaan we bijvoorbeeld met collega’s en leveranciers aan de slag om voedselverspilling te verminderen En we hebben Green Teams in het leven geroepen. Dit zijn teams van Beweging 3.0 medewerkers die met elkaar kijken naar nog meer verduurzamingsmogelijkheden. Zo blijven we samen in beweging, op weg naar een duurzamere toekomst.

#sameningbeweging2028 #duurzaamheid