Vernet Health Ranking: Beweging3.0 scoort een 9,5

Vernet Health Ranking: score 9,5

De Vernet Health Ranking is bekend! Deze ranking laat in één cijfer zien hoe een zorgorganisatie presteert op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Beweging 3.0 behoort tot één van de best scorende organisaties in 2021 in de zorg. Met een 9,5 deel maken we deel uit van de top 3 beste werkgevers in de categorie Verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg.

Blijven investeren

Ons vertrekpunt is: Aangenaam werken. Dat betekent onder meer aandacht voor gezond, veilig en plezierig werken en duurzame inzetbaarheid. Vitaliteit en verzuim is een thema dat continue onze aandacht heeft. We blijven ons gezamenlijk inzetten om onze medewerkers hierin te ondersteunen. Daarbij bespreken we ook welke zaken een medewerker zelf kan oppakken. Om zo samen oplossingen te vinden, die het belang van de medewerkers, de teams en de organisatie dienen. Hier zullen we in blijven investeren!

Over Vernet

Onderzoeksbureau en kennisnetwerk Vernet is gericht op het verzamelen, benchmarken en interpreteren van HR- en verzuimgegevens in de Nederlandse zorgsector. Verzuimgegevens worden vertaald naar rapportages. In deze rapportages worden de organisatiecijfers afgezet tegen het branchegemiddelde.