Beweging 3.0 zet in maart haar deuren open!

Altijd al willen weten hoe het eraan toe gaat in een verpleegtehuis? Of heb je wat uurtjes over en zoek je een leuke en nuttige invulling, misschien wel als vrijwilliger? Wees dan welkom bij Beweging 3.0! In de week van 11 tot 16 maart zetten verschillende locaties van Beweging 3.0 de deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn. In diezelfde week, op 15 en 16 maart, vindt bovendien de nationale vrijwilligersactie NL Doet plaats. Tijdens de Week van Zorg en Welzijn verwelkomen honderden organisaties het grote publiek om te laten zien hoe dankbaar en divers het werken in zorg en welzijn kan zijn. Twijfel je of deze sector iets voor jou is? Kom langs tijdens één van de vele netwerkevenementen die worden georganiseerd door het hele land. Banenmarkten, kansenmarkten, speeddates tussen werkgevers en werkzoekenden, meeloopdagen en informatieavonden. Ook voor wie niet beschikt over een medische achtergrond en nu nog in een hele andere sector werkzaam is, zijn er veel kansen en mogelijkheden bij Beweging 3.0. Kom je ook? Volop activiteiten in maart Meerdere locaties van Beweging 3.0 verwelkomen je graag tijdens de Week van Zorg en Welzijn of als vrijwilliger tijdens NL Doet. Een greep uit de activiteiten.
  • Bij verpleeghuis de Lichtenberg (Utrechtseweg 293, Amersfoort) is op zaterdag 16 maart een open dag. Van 11.00 tot 15.00 is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen. We hebben een rommelmarkt, meerdere informatiekraampjes, interactieve demo’s, spellen en muziek. En in het kader van NL Doet komen vrijwilligers ons helpen het terrein te beplanten en zomerproof te maken.
  • Woonzorgcentrum Nijenstede (Heiligenbergerweg 84, Amersfoort) organiseert op 13 maart speciale activiteit met leerlingen uit Utrecht. En in het kader van NL Doet organiseert Nijenstede op vrijdag 15 maart een heerlijke verwendag voor de bewoners. Mede mogelijk gemaakt dankzij enthousiaste vrijwilligers!
  • De Pol (Vetkamp 85, Nijkerk) mag op maar liefst 60 vrijwilligers rekenen die op 15 maart allerlei klussen komen doen.
Werken in de zorg Ben jij ook benieuwd of werken in de zorg iets is voor jou? Kijk dan eens tussen onze vacatures op https://beweging3.nl/werken-bij-beweging-3-0/. Heb je vragen? Dan helpen onze recruiters je graag op weg.