Samenwerking met Meander opnieuw bekrachtigd

Goed nieuws: we hebben onze samenwerking met het Meander Ziekenhuis opnieuw bekrachtigd! De kern van deze samenwerking is de gedeelde missie om de zorgketen te versterken en in alle fasen passende ouderenzorg te leveren.

Wat houdt dit in?

Door fysiek aanwezig te zijn in het ziekenhuis wordt de samenwerking tussen de verschillende zorgpartijen nog soepeler. Dit betekent minder gedoe voor de patiënt bij het overstappen van de ene fase naar de andere. Het is een stap in de richting van toegankelijke en passende zorg.

Betere zorgervaring

Het feit dat een deel van de revalidatiezorg van Beweging 3.0 zijn thuisbasis heeft in het ziekenhuis heeft nog een voordeel: het bevordert het begrip en de samenwerking tussen de zorgteams. Het resultaat? Een soepelere communicatie en een betere zorgervaring voor de cliënten.

Blik op de toekomst

Hoewel Beweging 3.0 momenteel geriatrische revalidatiezorg aanbiedt, is de blik op de toekomst gericht. Het partnerschap staat open voor het verkennen van nieuwe zorgmogelijkheden. Kortom, Meander Ziekenhuis en Beweging 3.0 bundelen hun krachten om de zorg te optimaliseren en af te stemmen op de behoeften van de patiënt. Daar zetten we ons samen vol overtuiging voor in!