Tessa van den Beukel benoemd tot lid Raad van Toezicht

Amersfoort 5 maart 2024  – Beweging 3.0 is zeer verheugd over de toetreding van Tessa van den Beukel tot de Raad van Toezicht. Van den Beukel is een medisch specialist met een uitgebreide achtergrond in de medische wereld en specifieke expertise in de ouderenzorg. Ze volgt Pink van Veen op die haar maximale termijn van 8 jaar heeft bereikt. Van den Beukel zal de Commissie HR & Kwaliteit versterken.

Waardevolle aanwinst met ervaring

Met een rijke ervaring als medisch specialist binnen de vakgroep Klinische Geriatrie, heeft Van den Beukel zich gewijd aan het verbeteren van de gezondheidszorg voor kwetsbare ouderen. Haar passie voor netwerkgeneeskunde en haar vermogen om complexe (verander)vraagstukken aan te pakken, maken haar een waardevolle aanwinst voor Beweging 3.0. Ze heeft vanuit verschillende perspectieven ervaren hoe strategie en beleid zich verhouden tot de dagelijkse praktijk van de zorg. Dit zegt Van den Beukel zelf over haar benoeming:
‘De ouderenzorg staat voor grote uitdagingen. Uitdagingen die vragen om anders denken en anders doen. De manier waarop Beweging 3.0 hier tegenaan kijkt, komt overeen met mijn eigen visie hierop. Namelijk handelen vanuit betrokkenheid en met een focus op het welzijn van mensen. Ik hoop vanuit mijn toezichthoudende rol hier een verdere bijdrage aan te kunnen leveren.‘

Betrokkenheid bij ouderenzorg

Haar brede ervaring en diepgaande betrokkenheid bij de gezondheidszorg in het algemeen en bij de ouderenzorg in het bijzonder, hebben ongetwijfeld een positieve invloed op de strategische besluitvorming en de kwaliteit van de zorg binnen Beweging 3.0. ‘Als Raad van Toezicht willen we graag een divers team vormen. Met de werkervaring van Tessa in de zorg, haar visie en haar traineeship bij de Raad van Toezicht van een andere VVT-organisatie denken we met Tessa een uitstekende nieuwe collega gevonden te hebben. We heten haar van harte welkom in ons team. En we zien ernaar uit om samen te werken aan het versterken van de missie en visie van Beweging 3.0,’  aldus Aad Koster (voorzitter RvT).