Sportieve vrijwilliger voor de duofiets gezocht

Wij zoeken een sportieve vrijwilliger om met bewoners te gaan fietsen! Wat ga je doen? Jij gaat als begeleider mee met een bewoner op de duofiets. Op deze fiets zit je gezellig naast elkaar en ga je (met trapondersteuning!) op pad: een rondje Leusden, even de natuur in, of een andere leuke bestemming. Dag en tijd worden in overleg met de bewoner afgesproken.

Wie ben jij?

Je bent sportief, sociaal en geniet ervan om samen met een bewoner naar buiten te gaan. Je bent geduldig, opgewekt, zorgzaam en ondernemend. Je kent Leusden en de omgeving goed. Daarnaast ken je je eigen grenzen en beschik je over een gezonde portie inlevingsvermogen.

Wat bieden we?

  • Een leuke functie met veel buitenlucht en individuele aandacht voor de bewoner
  • Inwerkperiode en begeleiding
  • Interessante workshops voor je ontwikkeling als vrijwilliger
  • Overleg met collega-vrijwilligers
  • Eenmaal per jaar een feestelijke bijeenkomst en een kerstattentie
  • Verzekering tijdens de werkzaamheden

Wie zijn wij?

In ‘t Hamersveld wonen 72 bewoners zelfstandig in een appartement, zij hebben in meerdere of mindere mate dagelijks verzorging en verpleging nodig. Wij besteden veel aandacht aan het welbevinden van de bewoners en hebben daarom een gevarieerd en uitgebreid activiteitenprogramma opgezet, op het gebied van ontspanning, ontmoeting, ondersteuning en educatie. Individueel, in kleine groepen of grootschaliger. De inzet van onze vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Zij helpen bij de activiteiten, bieden een luisterend oor en kunnen voor bewoners de schakel zijn naar de wereld buiten ’t Hamersveld.

Heb je belangstelling?

Meld je dan aan bij Ilona de Bruijne, Coördinator Welzijn en Vrijwilligerswerk 't Hamersveld. Tel. 033-4692862/4692823 e-mail: Ilona.deBruijne@beweging3.nl