Wat doen we voor u

Wat doen we voor u

Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Wij zijn er voor kwetsbare mensen die door ouderdom of sociale problemen extra hulp nodig hebben. Bij ons bent u in goede handen. Wij helpen u en uw omgeving met zorg en ondersteuning, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt wonen. Als thuis wonen niet meer gaat, bieden we u een prettige, veilige plek op een van onze locaties. Daar kunt u op uzelf zijn of met anderen de gezelligheid opzoeken.

We willen u graag kennen. Zo kunnen onze medewerkers en vrijwilligers hun aandacht en activiteiten afstemmen op dat wat u fijn en belangrijk vindt. Samen met de mensen die veel voor u betekenen staan we voor liefdevolle, deskundige zorg, behandeling en begeleiding. Voor vragen die we niet zelf kunnen oppakken of oplossen, werken we samen met betrokken partijen in de regio Eemland, Nijkerk en Putten.

Dat noemen wij aangenaam leven, wonen en werken.

 

Vergoedingen

Wilt u meer weten over vergoedingen? Klik dan op de onderstaande link:

Meer informatie over vergoedingen van zorg bij Beweging 3.0.

Tijdelijk verblijf op een zorglocatie

Kunt u tijdelijk niet thuis wonen? In verband met een medische noodzaak of omdat uw mantelzorger(s) even niet beschikbaar zijn? Dan biedt Beweging 3.0 tijdelijke vormen van verblijf aan. Na een indicatie en afhankelijk van de zorgbehoefte bent u welkom op één van onze zorglocaties. Daar ontvangt u tijdelijk de zorg, en eventueel, behandeling die nodig is.

Lees meer

Verpleging en verzorging bij u thuis

Heeft u professionele zorg nodig? De (wijk)verpleegkundigen van Beweging 3.0 geven u de verzorging, verpleging of begeleiding die u nodig heeft. Thuis in uw eigen omgeving.

Lees meer

Wonen op een zorglocatie

Kunt u niet meer zelfstandig wonen? Dan bieden wij u een thuis in één van onze verpleeghuizen of woonzorgcentra.

Lees meer

Behandeling en begeleiding

Als u ouder wordt heeft u mogelijk een complexe zorgvraag doordat u last heeft van verschillende lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Het behandelteam van Beweging 3.0 biedt u deskundige zorg als u door een combinatie van ouderdom en ziekte extra behandeling en begeleiding nodig heeft.

 

 

Lees meer

Dagbehandeling

Beweging 3.0 biedt dagbehandeling voor mensen met de diagnose dementie of parkinson, een lichamelijke aandoening en voor jonge mensen met dementie.

Lees meer