Wat doen we voor u

Wat doen we voor u

Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Wij zijn er voor kwetsbare mensen die door ouderdom of sociale problemen extra hulp nodig hebben. Bij ons bent u in goede handen. Wij helpen u en uw omgeving met zorg en ondersteuning, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt wonen. Als thuis wonen niet meer gaat, bieden we u een prettige, veilige plek op een van onze locaties. Daar kunt u op uzelf zijn of met anderen de gezelligheid opzoeken.

We willen u graag kennen. Zo kunnen onze medewerkers en vrijwilligers hun aandacht en activiteiten afstemmen op dat wat u fijn en belangrijk vindt. Samen met de mensen die veel voor u betekenen staan we voor liefdevolle, deskundige zorg, behandeling en begeleiding. Voor vragen die we niet zelf kunnen oppakken of oplossen, werken we samen met betrokken partijen in de regio Eemland, Nijkerk en Putten.

Dat noemen wij aangenaam leven, wonen en werken.

 

Tijdelijk verblijf op een zorglocatie

Kunt u tijdelijk niet thuis wonen? In verband met een medische noodzaak of omdat uw mantelzorger(s) even niet beschikbaar zijn? Dan biedt Beweging 3.0 tijdelijke vormen van verblijf aan. Na een indicatie en afhankelijk van de zorgbehoefte bent u welkom op één van onze zorglocaties. Daar ontvangt u tijdelijk de zorg, en eventueel, behandeling die nodig is.

Lees meer

Verpleging en verzorging bij u thuis

Heeft u professionele zorg nodig? De (wijk)verpleegkundigen van Beweging 3.0 geven u de verzorging, verpleging of begeleiding die u nodig heeft. Thuis in uw eigen omgeving.

Lees meer

Wonen op een zorglocatie

Kunt u niet meer zelfstandig wonen? Dan bieden wij u een thuis in één van onze verpleeghuizen of woonzorgcentra.

Wonen op een zorglocatie

Behandeling en begeleiding

Als u ouder wordt heeft u mogelijk een complexe zorgvraag doordat u last heeft van verschillende lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Het behandelteam van Beweging 3.0 biedt u deskundige zorg als u door een combinatie van ouderdom en ziekte extra behandeling en begeleiding nodig heeft.

Lees meer

Compliment, suggestie of klacht?

Bij Beweging 3.0 proberen wij met onze zorg of dienstverlening zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw wensen. Bent u tevreden? Dan horen we dat natuurlijk graag. We willen het ook graag weten als wij onze zorg en dienstverlening kunnen verbeteren. De snelste manier om uw wensen kenbaar te maken is door in gesprek te gaan met onze medewerkers zodat u samen kunt zoeken naar een oplossing. We willen geen signalen missen en vinden het fijn als u met ons meedenkt. Daardoor kunnen we onze kwaliteit verder verbeteren. Daarnaast kunt u uw ervaringen delen via Zorgkaart Nederland.

Klachtenbemiddelaars

Leidt het gesprek met medewerkers niet tot een oplossing of wilt u uw ervaring bespreken met iemand die niet direct betrokken is? Onze onafhankelijke klachtenbemiddelaars bieden een luisterend oor en bemiddelen bij het vinden van een passende oplossing waar alle betrokkenen mee verder kunnen. Daarbij doet de bemiddelaar geen uitspraak over wie gelijk heeft. De klachtenbemiddelaar is niet in dienst van Beweging 3.0 en behandelt uw klacht vertrouwelijk. De klachtenbemiddelaar rapporteert anoniem aan de Raad van Bestuur over alle gemelde klachten met als doel de zorg verder te verbeteren.
U kunt onze onafhankelijke klachtenbemiddelaars telefonisch of per mail bereiken:

Mariëlla Swart (Amersfoort), bereikbaar via 06 46 39 20 75 of klachten@beweging3.nl
Jannie Hoegen (buiten Amersfoort), bereikbaar via 06 53 13 22 69 of klachten@beweging3.nl

Als u er niet uitkomt

Bent u niet tevreden over de bemiddeling of komt u er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Raad van Bestuur van Beweging 3.0. Zij laten de klacht onderzoeken en geven een schriftelijke reactie. Bent u niet tevreden over de uitspraak van de Raad van Bestuur? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Verpleging Verzorging en Geboortezorg. Daar zijn kosten aan verbonden. Meer informatie vindt u op hun website.

Meer weten?

Als u dit wenst, dan kunt u de klachtenregeling hier nalezen. Heeft u vragen of een klacht over een factuur? Neemt u dan contact op met het Klant Contact Centrum via 033 469 20 20.