Woonzorg voor ouderen met lichamelijke beperkingen

Woonzorg voor ouderen met lichamelijke beperkingen

Is thuis wonen niet meer mogelijk? Dan bieden wij u een thuis op één van onze woonzorglocaties. Het verhuizen naar een locatie van Beweging 3.0 kan voor u en uw omgeving een moeilijke stap zijn. Wij helpen u, samen met de mensen die belangrijk voor u zijn, stap voor stap met de verhuizing naar uw nieuwe woonomgeving en alles wat daarbij komt kijken. U krijgt bij ons uw eigen woonruimte, met professionele zorg op de achtergrond. De locaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden diverse ruimtes om samen te komen. U kunt zoveel mogelijk zelf uw dagprogramma invullen. Uiteraard bent u welkom bij de activiteiten die we organiseren. Soms kunnen familie en vrienden ook aansluiten.

Wonen met zorg

U komt bij Beweging 3.0 wonen in één van onze appartementen. Deze woningen bestaan uit een woon-slaapkamer met een douche, wastafel en toilet en beschikken over personenalarmering. Uw appartement mag u naar eigen smaak inrichten. Indien nodig is een hoog-laagbed aanwezig. Op sommige locaties zijn er appartementen waar u samen kunt wonen, ook als uw partner geen zorg nodig heeft. Deze appartementen hebben een aparte slaapkamer. Heeft u behoefte aan aanspraak? Dan bent u welkom in het restaurant van de locatie. Daar kan ook gezamenlijk gegeten worden. Een aantal locaties beschikt over meer ontmoetingsruimtes.

Zorgteam beschikbaar

Medewerkers van het zorgteam zijn 24 uur per dag beschikbaar om persoonsgerichte zorg te verlenen. Daarbij gaan we zoveel mogelijk uit van uw ritme, wensen en de manier waarop u benaderd wilt worden. Uw levensgeschiedenis is voor ons een belangrijke bron van informatie. Samen met u en uw omgeving proberen we die in kaart te brengen als u bij ons komt wonen. Uw contactpersoon, de eerstverantwoordelijk medewerker, legt de afspraken over uw behandeling en begeleiding vast in het zorgleefplan.
Dit plan wordt door alle medewerkers gebruikt bij het verlenen van de dagelijkse zorg. De behandelaren van Beweging 3.0. geven u gespecialiseerde behandeling en begeleiding, passend bij uw indicatie.

Locaties

Beweging 3.0 biedt ondersteuning, zorg en behandeling op de volgende locaties:

Soortgelijke zorg